Sursa Foto: Facebook

Se formează grupuri tot mai clare în PNL în ceea ce privește susținerile candidaților pentru funcția de președinte al partidului. Primarul Clujului, Emil Boc, a dat de înțeles aseară că vremea lui Ludovic Orban a trecut, iar cel mai bun președinte pe care îl poate avea PNL pe viitor este premierul României, Florin Cîțu.

Nu ar fi de mirare, dat fiind că au existat voci care au dat ca sigură susținerea liberalilor din Cluj pentru Cîțu, despre un contracandidat puternic care să îi ia funcția lui Orban vorbind de altfel și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Momentan, Cîțu nu a pus punctul pe „i”, ci doar a admis că vizează o funcție importantă în partid. Pe de altă parte, actualul președinte al PNL spune cu fiecare ocazie că este pregătit să candideze pentru menținerea la vârful partidului, fiind totodată absolut convins că va și câștiga continuitatea funcției.

Emil Boc a punctat aseară la România TV că într-adevăr Ludovic Orban are meritele sale, însă din urmă, Florin Cîțu este mult mai convingător, motiv pentru care îl va susține la alegerile interne. Boc a exclus totodată că ar viza o funcție pentru sine, în condițiile în care este mult prea preocupat de soarta Clujului și a clujenilor. Și nici nu vrea vreo funcție, dat fiind că le-a avut „pe toate”.

Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu și a terminat în picioare această bătălie. Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care duc ștafeta mai departe.

Asta este viața politică: să ai oameni capabili care să ducă și partidul și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere Florin Cîțu este viitorul României și al PNL.

…voi susține o echipă care să ducă și partidul și România la nivelul următor. Florin Cîțu are multe argumente… poate să scoată ce este mai bun din România”, a spus primarul Boc pentru sursa citată.

Articolul precedentStreinu-Cercel avertizează: „trebuie să fim foarte atenţi!”
Articolul următorFâșia Gaza, în continuare sub atac: Israelul nu se lasă!