Sursa: 123rf.com

Un instructor auto din județul Teleorman este acuzat de trafic de influență de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, după ce a fost prins chiar în timp ce primea bani pentru a „rezolva” obținerea unui permis de conducere.

Persoanei în cauză i-a fost organizat un flagrant, ieri descoperindu-se că suma solicitată și primită de acesta era de ordinul sutelor de euro. Instructorul auto nu a mai apucat însă să intermedieze presupusul trafic de influență.

Ieri, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au realizat prinderea în flagrant a instructorului auto, imediat după ce acesta a primit banii.

Suma respectivă, precizează DGA, a fost solicitată și primită de instructorul auto de la un cursant al unei școli de șoferi, promisiunea fiind că îi va facilita acestuia obținerea permisului de conducere.

Instructorul auto a primit suma de 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influențe asupra polițiștilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise și înmatriculări Teleorman, astfel încât persoana în cauză să promoveze proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Instructorul auto a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență”, a detaliat DGA într-un comunicat de presă.

Articolul precedentAlina Gorghiu, despre pensia premierului Ciucă: „A fost în teatrele de operaţii şi gloanţele treceau la propriu pe lângă urechile domniei sale”
Articolul următorFurnizarea apei potabile va fi sistată pe strada B.P. Hașdeu din Constanța