Sursa foto: Hotnews
Advertisement

Florin Cîţu va rămâne preşedinte al Senatului, au decis liberalii, după ședința de la Vila Lac. Anunțul a fost făcut de către premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Partidului Naţional Liberal.

„În discuţiile pe care le-am avut şi, practic, tot ceea ce a însemnat demersul la nivelul Partidului Naţional Liberal, decizia a fost ca Florin Cîţu să rămână preşedintele Senatului”, a declarat Nicolae Ciucă. Întrebat dacă a avut o discuţie cu Florin Cîţu, în sensul ca acesta să nu mai critice Guvernul, premierul a spus: „Am discutat astăzi cu domnia sa, ne-am întâlnit astăzi cu parlamentarii PNL, nu am discutat acest subiect”.

Lucian Bode: Florin Cîţu „nu riscă să fie sancţionat”

Florin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL, a declarat ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode.

„Rămân la această opinie, am spus-o de fiecare dată, şi i-am transmis şi domniei sale (lui Florin Cîţu – n.r.) de mai multe ori – să rămână în această linie a expertizei pe care o are, în comunicare publică şi va fi foarte bine şi pentru domnia sa, şi pentru PNL”, a adăugat Bode.

Ministrul Afacerilor Interne a menţionat că în coaliţia de guvernare nu au existat discuţii despre introducerea de noi taxe şi impozite, în condiţiile în care Florin Cîţu a declarat că singura posibilitate a Guvernului de a pune în practică măsurile sociale şi economice pe care le-a anunţat ar fi introducerea de noi taxe şi impozite, pentru că nu sunt bani la buget.

„Nu riscă să fie sancţionat şi Florin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL. În al doilea rând, n-aş vedea ca o critică – sigur că domnia sa îşi exprimă o opinie, eu spun că unul dintre cei mai buni specialişti pe care PNL îl are pe zona de finanţe şi expertiză în finanţe publice. Noi şi astăzi am avut o întâlnire la Vila Lac în care am discutat despre toate aceste aspecte, în interiorul partidului. Vom continua să discutăm, acum, sigur, îngrijorări putem să avem fiecare. Unii putem avea şi argumente, alţii mai puţin”, a declarat Bode, la Parlament.

Polonia refuză să mai plătească pentru vaccinurile anti-Covid

Advertisement
Articolul precedentPolonia refuză să mai plătească pentru vaccinurile anti-Covid
Articolul următorRomânia a ratat finanțări de sute de milioane de euro pentru infrastructura de transport