Voiculescu, despre afirmațiile premierului Cîțu, la adresa sa: „E o minciună”

„Ordinul fusese discutat, inclusiv eu l-am discutat cu Florin Cîţu”, a insistat Vlad Voiculescu, în emisiunea lui Dragoș Pătraru

Ministrul demis al Sănătății, Vlad Voiculescu, a vorbit, în cursul serii trecute despre tot ceea ce se spune despre activitatea sa din cadrul ministerului, însă și în legătură cu motivul demititerii sale. În mod deosebit, acesta a vorbit despre informația conform căreia ordinul dat de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, referitor la criteriile privind carantina zonală ar fi trebuit discutat înainte în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. În acest context, Voiculescu susține că a vorbit personal cu Florin Cîțu despre acest lucru. „Cred că trebuie să fii orb ca să nu vezi că ăsta e un pretext”, a declarat Vlad Voiculescu, la PRIMA TV.

În plus, afirmă Voiculescu, acesta nu ar fi lucratla ordinul cu privire la schimbarea criteriilor de carantinare

„E o minciună. Această afirmaţie că a existat necesitatea legală ca acele criterii să fie aprobate de CNSU înainte să vină într-un ordin de ministru este o minciună. Nu există nicio bază legală care să fi fost adusă la cunoştinţa cuiva care să spună asta”, a afirmat Vlad Voiculescu, luni, într-o emisiune la Prima Tv.

Coaliția de guvernare, în ședință. PNL și UDMR îi oferă susținere necondiționată premierului Cîțu

„Cred că trebuie să fii orb ca să nu vezi că ăsta e un pretext. Unu: ordinul fusese discutat, inclusiv eu l-am discutat cu Florin Cîţu, nu ordinul în sine, dar ceea ce este în spatele ordinului şi anume ideea că trebuie să ai criterii cât mai obiective pentru carantinare, până la urmă e o decizie politică, dar avem nevoie de criterii cât mai clare. (…) Ideea că trebuie să revizuim lucrurile era de mult în picioare, au fost două zile de discuţii, una la Ministerul Sănătăţii, una la Ministerul de Interne, deci două zile de discuţii”, a mai spus Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

În cursul serii trecute, coaliția de guvernare a avut o primă ședință pentru stabilirea noilor norme de conviețuire. În cursul zilei de astăzi, la orele 16:00, urmează o nouă rundă de negocieri.

Articolul precedentVaccinarea nu e obligatorie, dar fără vaccinare adio vacanțe în țară sau străinătate, concerte și spectacole, avertizează Cîțu
Articolul următorPreședintele ANSVSA, fost candidat PNL la parlamentare, acuzat de Curtea de Conturi că și-a decontat ilegal concedii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.