Captură video

PSD&PNL au anunțat candidatul comun agreat pentru șefia Primăriei Capitalei, însă nu toți membrii celor două formațiuni sunt 100% convinși că cel ales – medicul Cătălin Cîrstoiu – este și cel mai potrivit.

După glumele făcute de liberalul Rareș Bogdan, ieri a venit rândul primarului Robert Negoiță să comenteze alegerea candidatului, candidat pe care și acesta a recunoscut că nu îl știe. Ce știe Negoiță și a afirmat aseară la Antena 3 este că „Piedone e cel mai bun”, deoarece „chiar știe administrație”.

Pe de altă parte, primarul Sectorului 3 al Capitalei s-a arătat mai mult decât dezamăgit de actualul edil general: „Eu chiar am crezut, de exemplu, că domnul Nicușor Dan nu înțelege foarte multe lucruri, dar eu l-am considerat un om serios, un om corect. Așa am crezut eu. Îmi demonstrează pe zi ce trece contrariul”.

Așa că este clar că Negoiță nu va vota cu acesta. Dar cu cine va vota? E greu de spus, mai ales că, după cum a preciat Negoiță aseară, îl vede pe edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ca un om capabil.

Eu nu cred în persoane miraculoase, care să influențeze votul… Până la urmă, cetățeanul va decide. (…)

Cel mai important e contactul direct cu cetățeanul, ori aici Piedone e cel mai bun. La contactul cu cetățenii știe să interacționeze. E ce trebuie”, a afirmat Robert Negoiță pentru sursa citată, cu mențiunea că se poate pleca de la premisa că și noul candidat, medicul Cîrstoiu, ar putea ști.

Să plecăm de la premisa că știe, dar Piedone chiar știe administrație”, a punctat primarul din Sectorul 3.

Articolul precedentMai multe lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre vor duce la sistarea apei potabile în Constanța
Articolul următorGrevă la Poșta Română