Foto: Facebook

Schimb dur de replici între vicepremierul Sorin Grindeanu și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce soțul acesteia are suspiciuni privind existența unei cărți de matematică pe care Grindeanu o are trecută în CV și care coautor este tatăl ministrului.

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărții. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aș zice chiar bun”, a răspuns Grindeanu acuzației venite dispre familia Armand-Moroianu, despre care spune că se aflau „într-un con de umbră”.

Totodată, Grindeanu, în postarea sa de pe Facebook, face aluzie la activitatea lui Clotilde Armand, care „a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timișoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze și să treacă la muncă”, a mai scris Grindeanu.

De asemenea, ministrul Transportului a menționat în răspunsul său  numele firmei Egis, aluzie la compania la care edilul a lucrat și care a avut un contract de consultanță controversat pentru Autostrada Transilvania. „Clotilde, vreți să deschidem o acoladă și să vorbim despre Egis sau ne rezumăm la șobolanii, gunoiul și mizeria din sectorul 1”, a concluzionat Sorin Grindeanu.

Vicepremierul, „acest Florin Roman al PSD-ului”

Clotilde Armand a scris, pe contul său de Facebook, că „în spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice”, mai mult, în cataloghează pe Grindeanu ca „acest Florin Roman al PSD-ului”. Postării sale, Clotilde Armand i-a atașat o interviu acordat Mediafax, Grindeanu a răsfoit cartea în fața camerei de filmare. „Să știți că am văzut că tot se scrie în anumite ziare – eu am prezentat la un moment dat o poză cu cartea respectivă, că nu există, că sunt doar coperți. Nu vreau să dezvolt foarte mult. NU am făcut o carieră universitară, ține de ceea ce am învățat și m-a învățat foarte mult tatăl meu și nu doar”, declara Sorin Grindeanu în respectivul interviu.   

Florin Roman și-a dat demisia din funcția de ministru al Cercetării și Digitalizării

Articolul precedentFormularul digital de intrare (PLF) în România devine operațional de duminică, 19 decembrie
Articolul următorProiectul bugetului pe anul 2022, în linie dreaptă. A fost publicat pe site-ul Finanțelor