Ludovic Orban continuă seria numirilor reprezentanților Guvernului din teritoriu, ieri fiind semnate o serie de hotărâri în acest sens.

În județul Bacău a fost detașată ca subprefect Maricica-Luminița Coșa, în Bihor prefect va fi Dumitru Țiplea, în Botoșani a fost numit subprefect al Dan Nechifor, în Brașov va fi prefect Mihai-Cătălin Văsii, iar subprefect al județului Buzău tocmai ce a fost numit subprefect Vasile Alecu.

Și la Constanța sunt schimbări, după ce s-a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect de către Ionuț Done, în timp ce o hotărâre similară a fost luată în Dâmbovița, legată de subprefectul Florina-Ramona Mureșan. În loc a fost numit Antonel Jîjîie, fostul prefect. De azi, prefect la Dâmbovița va fi Aurelian Popa.

Și la Giurgiu e un nou subprefect – Mirel-Dragoș Brăgaru, iar în Harghita a fost numit prefect Ion Proca. La Ialomița a fost numit subprefect Emilian Barbu, după ce s-a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a acestei funcții publice de către Silica-Vali Tudor.

Nici Iașiul nu a fost uitat de premierul Orban, care a semnat hotărârea prin care noul subprefect va fi Marian Tuduran. În același timp, va jura credință zilele acestea și noul prefect al județului Maramureș – Silviu-Nicolae Ungur.

Pentru județul Prahova au fost emise mai multe hotărâri – subprefectul
Emil Drăgănescu a fost înlocuit cu Maria-Mihaela Duță, numindu-se totodată și noul prefect, în persoana lui Cristian Ionescu. Și în Teleorman a fost numit subprefect nou – Eugen-Constantin Nicolae, la Vaslui – Narcis Emil Poiană, iar prefect al județului Vâlcea a fost numit Tiberiu Costea.




Articolul precedentNeptun- Olimp, fata bătrână a bursei
Articolul următorRecursul compensatoriu a fost anulat prin decret prezidențial