Sursa Foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu (USR) a comentat modul în care liberalii și social-democrații au decis să intre la guvernare. Mai mult, deputatul USR e hotărât să denunțe un primar ce ar fi cheltuit 1 milion de euro pe lucrări la suprapreț.

Ungureanu a precizat că negocierile dintre cele două partide reprezintă „cel mai mare jaf din istoria României”. În egală măsură, el în consideră vinovat pe Iohannis pentru că a fost de acord ca liberalii să formeze o coaliție cu Partidul Social Democrat (PSD).

Emanuel Ungureanu: „Iohannis a nășit această căsătorie”

Parlamentarul l-a făcut pe Iohannis „il capo di tutti capi”, pentru că a „nășit această căsătorie din interese de tip mafiot”. „Gata. S-au luat. Iohannis i-a declarat Hoț și Hoție”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Ungureanu a precizat că va denunța pe un primar din Buzău ce a „tocat” 1 milion de euro în 30 de zile pentru niște lucrări făcute la suprapreț. Fără îndoială, el a mai indicat faptul că va lupta împotriva acestei coaliții, „acestei mafii”. „Ei cu ei, noi cu noi, câți am mai rămas”, conchide deputatul USR, Emanuel Ungureanu.  

Româna va avea guvern până săptămâna viitoare

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat, joi seara, că blocajul legat de numele premierului a fost depășit. Mai mult, social-democratul a dat asigurări că până săptămâna viitoare, România va avea un executiv cu drepturi depline.

Partidul Național Liberal (PNL) a decis ca Nicolae Ciucă să fie propunerea pentru premier. Urmează, zilele acestea, să se dedică cine va începe „rotativa”: PNL sau PSD. „Nu am ajuns la o discuție să vedem cine are premierul”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu susține doar un singur scenariu în negocierile cu PSD și UDMR: ca primul premier al rotației să fie dat de către PNL. „Eu aşa cred, că altfel nu am mai discuta. Astăzi avem o propunere din partea PNL, o propunere de premier prin care noi credem că am deblocat aceste negocieri. Eu zic că este o mare victorie să avem în această coaliţie”, a declarat Cîțu.

Rareș Bogdan, despre viitorul lui Florin Cîțu: „Ne dorim să ocupe a doua poziție în statul român”

Articolul precedentRareș Bogdan, despre viitorul lui Florin Cîțu: „Ne dorim să ocupe a doua poziție în statul român”
Articolul următorPădurea Amazoniană, în pericol. Defrișările au crescut îngrijorător
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.