Dezamăgită de refuzul constant a lui Klaus Iohannis de a participoa la o dezbatere între candidații din turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă a decis. Nu va da buzna peste dezbaterea lui Iohannis, însă va organiza propria întâlnire cu jurnaliștii. Dezbaterea Vioricăi Dăncilă va începe la ora 18.00, candidatul PSD dând asigurări că va primi toți jurnaliștii care au legitimație de presă.

Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode.

Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România. Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16:00.

Iar de la ora 21:00, ne vedem la Antena 3!”, anunță public Viorica Dăncilă.

Articolul precedentLista celor 9 persoane care se întâlnesc azi cu Klaus Iohannis la dezbatere
Articolul următorViorica Dăncilă vorbește despre mandatul său de președinte. Va fi unul „în acord”. „În acord cu toți cei pe care îi reprezintă”