A trecut seara simulacrelor de dezbateri care au fost de fapt conferințe de presă organizate separat de candidații PSD și PNL cu ei și pentru ei, însă campania pentru turul doi al alegerilor prezidențiale continuă. De dimineață, Viorica Dăncilă a ținut să sublinize, pe scurt, ideile de aseară, legate de viitorul său mandat de președinte.

Candidata PSD va fi un om deschis, cu uși deschise și deschisă la dialog și la acorduri. Practic, va fi un președinte pentru toți pe care îi reprezintă, promite aceasta.

Mandatul meu va fi cel al Președintelui reformator, care înțelege că Administrația Prezidențială are nevoie de o schimbare profundă a modului de acțiune și comunicare cu oamenii.

Mă voi asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi deschide porțile pentru toate forțele politice constructive, pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea, pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile.

Președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă”. a promis Viorica Dăncilă.

Articolul precedentViorica Dăncilă organizează propria dezbatere, la Palatul Parlamentului. Primește toți jurnaliștii, pe bază de legitimație
Articolul următorVerifică- ți gratuit și online calitatea apei pe care o bei