Se pare că lista persoanelor selectate de Klaus Iohannis pentru dezbatere a fost definitivată. Partidul Național Liberal a anunțat oficial cine îi va putea pune întrebări lui Iohannis astăzi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”. Este vorba despre Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor.

Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică.

Evenimentul va putea fi urmărit live pe paginile de Facebook și Youtube, iar instituțiile de presă interesate pot prelua semnalul audio/video de la organizatori”, a comunicat PNL.

Articolul precedentMedic din București, trimis în judecată după ce s-a descoperit că își lua „partea leului” pentru a favoriza o societate furnizoare
Articolul următorViorica Dăncilă organizează propria dezbatere, la Palatul Parlamentului. Primește toți jurnaliștii, pe bază de legitimație