Silvio Berlusconi/Captură Youtube
Silvio Berlusconi/Captură Youtube

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a discutat despre atitudinea fostului premier din Italia, Silvio Berlusconi, acuzându-l pe acesta pentru simpatia afișată pe față pentru Vladimir Putin.

Reacția lui Rareș Bogdan vine în contextul în care Silvio Berlusconi a declarat, marţi, că a reluat legăturile cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Schimb de cadouri între Putin și Berlusconi: vin, vodcă și scrisori ”dulci”

Fostul premier le-a spus parlamentarilor săi din Camera Deputaţilor că, de ziua sa de naștere a primit 20 de sticle de vodcă şi o scrisoare ”dulce” din partea liderului de la Kremlin.

Acest cadou a fost primit în data 29 septembrie, ziua în care politicianul din Italia a împlinit 86 de an.

La rândul său, Berlusconi i-a trimis lui Putin cu mai multe sticle de vin Lambrusco și o scrisoare ”la fel de dulce”.

Rareș Bogdan: ”Ce se întâmplă în Italia? E sau nu un pericol pentru stabilitatea și unitatea UE?”

Europarlamentarul PNL a acuzat modul în care Berlusconi se laudă că a relansat legăturile de prietenie cu Putin, făcând aluzie la schimbul de cadouri dintre cei doi oficiali.

Omul se consideră printre primii 5 prieteni ai președintelui Federației Ruse! Noul președinte al Senatului este un adorator al lui Mussolini și unul care salută cu mâna ridicată fără nicio jenă. Concluzia este una singură: Când oamenii sunt sătui de politicieni care doar vorbesc, care acționează cu jumătăți de măsură și sunt lipsiți de viziune pentru țara lor, societatea se îndreaptă spre această categorie de personaje hilare. Ele fac gălăgie, spun lucruri trăznite, aburesc oamenii și par foarte stăpâni pe inepțiile lor”, a transmis Rareș Bogdan, într-un text publicat pe contul de Facebook.

Articolul precedentMaternitatea din Ploiești nu beneficiază de căldură și nici de apă caldă
Articolul următorEnergia folosită de Mercedes-Benz se va axa pe surse eoliene
Jurnalist full-time / Pesimist part-time