Autosrtrada Transilvania
Autosrtrada Transilvania. Sursa foto: promotor

Sancțiuni în valoare totală de 34.000 de lei, aplicate de către oamenii legii din județul Sălaj, după confiscarea a peste 45 de metri cubi de material lemnos rezultat din defrişările efectuate pe traseul Autostrăzii Transilvania, potrivit /adevarul.ro.

Oamenii legii au constatat mai multe nereguli privitoare la modul de exploatare şi transport a lemnului, în urma unor controale efectuate în cursul acestei săptămâni

„Poliţiştii Biroului Silvic au continuat activităţile de verificare a respectării normelor privind exploatarea, depozitarea şi expedierea materialului lemnos de pe întinderea judeţului Sălaj. La data de 12 septembrie, poliţiştii au identificat un transport multiplu de material lemnos, efectuat în baza aceluiaşi aviz de însoţire. Ulterior, au efectuat mai multe verificări privind provenienţa materialului lemnos, constatând că acesta provenea dintr-o partidă constituită pe traseul Autostrăzii Transilvania, tronsonul Nădăşelu-Zimbor-Poarta Sălajului. Poliţiştii s-au deplasat în platforma primară unde au inventariat materialul lemnos existent, constatând neconcordanţe între stocul scriptic şi cel faptic”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Acum câteva săptămâni, mai multe utilaje folosite la construcția Autostrăzii Transilvania nu au mai avut combustibil, din cauza furturilor înregistrate

În uma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii din Sălaj, au fost acuzati de furt patru bărbați din județul Sălaj, care ar fi sustras aproape 900 de litri de motorină din utilajele care lucrează la construcția unei porțiuni din Autostrada Transilvania de pe raza județului. Poliția a fost sesizată de către șeful unei firme de pază, care le-a transmis autorităților că, în perioada 8-16 august, mai multe persoane necunoscute au furat din trei utilaje parcate în afara localității Sâncraiu Almașului cantitatea de 880 de litri de motorină, prejudiciul find de aproape 7.500 de lei.

Variola maimuței: Un epidemiolog chinez este de părere că străinii sunt mult mai contagioși decât chinezii

Articolul precedentCaramitru, despre viitor: ”Mașinile vor gândi, iar omul va fi un imbecil depășit”
Articolul următorO banală pereche de căști a ajutat la găsirea unui bebeluș răpit