Sursă foto: Facebook/Robert Negoiță
Sursă foto: Facebook/Robert Negoiță

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București a abordat subiectul grădinițelor și creșelor precizând că părinții interesați trebuie să știe că, în acest moment, mai sunt locuri și încă se fac înscrieri.

Într-un mesaj postat astăzi, 19 septembrie, pe contul de Facebook, primarul a precizat că se fac înscrieri pentru grupe de antepreșcolari la mai multe grădinițe situate în Sectorul 3.

Care sunt grădinițele din Sectorul 3 unde părinții își pot înscrie copiii

Edilul a publicat lista grădinițelor, explicând că este vorba despre: Grădinița nr. 70 (Bulevardul 1 Decembrie), Grădinița nr. 196 (Str. Plutonier Ionescu Petre nr. 76), Grădinița nr. 68 (Strada Gura Ialomiței nr. 20), Grădinița nr. 70 (Bulevardul 1 Decembrie), Grădinița nr. 196 (Str. Plutonier Ionescu Petre nr. 76), Grădinița nr. 239 (Str. Dristorului nr. 102) și Grădinița nr. 241 (Str. Rotundă nr. 19).

Later Edit: Pentru Grădinița nr. 232 (Strada Patrioților nr. 3) disponibilitatea de locuri în plus pentru antepreșcolar va fi începând cu anul școlar viitor”, a transmis Robert Negoiță.

1.000 de locuri rămân libere, inclusiv după toate sesiunile de înscriere

În același context, Negoiță a adăugat că, în total, sunt aproape de 1.000 de locuri libere pentru creșă și grădiniță în Sectorul 3, după toate sesiunile de înscriere de până acum.

Sigur, de mare ajutor sunt clădirile noi. Am tot anunțat asta, dar am zis că e bine să revenim cu info și poate ajutați și voi, prieteni, cu un share să ajungă detaliile la toți cei interesați”, a conclus edilul.

Articolul precedentEroare de proporții: Google a făcut un virament de aproape 250.000 de dolari în contul unui inginer
Articolul următorSpectacol cu un limbaj obscen, în Târgu Jiu. Viceprimarul: ”De ce o instituție de cultură este în măsură să organizeze astfel de spectacole?”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time