Captură video/Primăria Sectorului 3
Captură video/Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 al Capitalei a anunțat că astăzi, 22 iulie, Robert Negoiță a inaugurat o nouă bază sportivă pe Drumul Lunca Vișagului.

Primarul Sectorului 3 din București a profitat de această ocazie pentru a face mișcare și pentru a vorbi despre importanța acțivităților fizice.

Potrivit comunicatului publicat de instituție, a avut loc un meci amical de fotbal între echipa Primăriei și o echipă compusă din cetățeni ai Sectorului 3, precum și două partide de tenis de masă între Robert Negoita și doi cetățeni ai Sectorului 3.

Cetățenii care au participat s-au înscris pe pagina de Facebook a Primăriei.

Robert Negoiță: ”În baza sportivă inaugurată de Primăria Sectorului 3, cetățenii pot veni gratuit să facă sport în condiții foarte bune”

Așa cum am mai spus, suntem focusați pe acest domeniu atât de important care înseamnă activitatea fizică. Încă o bază sportivă inaugurată de Primăria Sectorului 3 unde cetățenii pot veni gratuit să facă sport în condiții foarte bune. Ne-am hotărât să promovăm sportul din toate punctele de vedere și vă mulțumesc tuturor că sunteți aici să ne sprijiniți în demersul nostru. Vom avea un site dedicat numit Sport3.ro și avem deja activă secțiunea din cadrul site-ului primăriei, https://sport3.primarie3.ro/, care funcționează fix în ideea de a încuraja sportul și de a promova bazele noastre sportive. De aceea anunțăm, cu această ocazie, că vom avea competiții în sectorul 3 pe cel puțin patru domenii pentru că avem nevoie cu toții de sport”, a declarat edilul.

Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări sportive, cu numele de ”Sport3”. Manifestarea a fost inițiată de Primăria Sectorului 3

Deși este acuzat de mai mulți internauți că ar face baze sportive în locurile în care există interese imobiliare, Robert Negoiță a ținut să adauge că este nevoie de promovarea noilor baze sportive, iar acestea sunt dedicate cetățenilor Sectorului 3.

În egală măsură, se încurajează, în mod constant, practicarea sportului în aer liber.

Articolul precedentO specie de sturion a dispărut din Dunăre, iar celelalte sunt pe cale de dispariție
Articolul următorÎn sezonul fructelor de pădure, prezența urșilor este semnalată mai des pe traseele turistice
Jurnalist full-time / Pesimist part-time