Piedone: „Zilele Sectorului 5 – o glumă proastă. O batjocură la adresa plătitorului de taxe”

Candidatul la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone remarcă o nouă „escapadă financiară” a actualului primar, Florea Daniel. Evenimentul „Zilele Sectorului 5” a debutat aseară cu o scenă grandioasă, cu muzică… dar fără spectatori. Cu toate că vorbim despre un eveniment eșuat, banii cheltuiți de Florea nu se vor întoarce înapoi în buzunarele contribuabilor, putând fi trecuți la capitolul „pierderi”.

Piedone: „Oamenii știu ce am făcut pentru Sectorul 4 și știu și ce pot pot face în Sectorul 5!”

„“Apostolii dreptății” lovesc din nou. Lovesc în tot ce prind. Din disperarea de a nu pierde alegerile. Și-au scos colții și s-au ascuns în spatele partidelor cu sponsori generoși, de unde mârâie ca niște pechinezi știrbi. Cât credeți că o să vă mai meargă, mai baieti? Cât credeți că oamenii or să mai creadă minciunile pe care le împroșcați în campaniile de dezinformare plătite cu bani multi si murdari? Falsificați sondaje, încercarți să-mi pătați imaginea. DEGEABA! Oamenii știu cine sunt eu, Cristian Popescu Piedone! Oamenii știu ce am făcut pentru Sectorul 4 și știu și ce pot pot face în Sectorul 5!”, declară Piedone pe Facebook.

EXCLUSIV. Dovada mitei electorale dată de Florea Daniel

În aceeași postare recentă pe contul său de socializare, Piedone subliniază contrastul dintre petrecerile organizate de Florea, cele plătite din bani publici și realitatea din cartierele Sectorului 5, cel pe care același Piedone îl aseamănă cu orașul Pripiat (asociat cu tragedia de la Cernobîl).

„Zilele Sectorului 5” – o glumă proastă. O batjocură la adresa plătitorului de taxe. Bani aruncați pentru campania electorală a lui Florea! Rezultatul e evident și este, fără niciun dubiu, de râsu’-plânsu’. Un spectacol fantomă, asta s-a întâmplat aseară! Un spectacol cu muzicanți dar fără public. Oamenii s-au săturat de minciuni, de spoieli, de promisiuni deșarte, domnule primar! Oamenii vor un Sector 5 demn, oamenii își doresc să facă parte dintr-o Capitală europeană, nu dintr-un Pripiat 2, unde câinii latră a dezamăgire, iar ecourile spectacolului se aud însingurate și triste. Fără spectatori. Ați văzut câți oameni v-au venit la „petrecere”, domnule Florea? Și mai puțini de-atât vă vor vota! Bucurați-vă de petrecerea de despărțire pe care o dați acum și faceți-vă multe-multe poze, ca să aveți în anii ce urmează din ce amintiri să trăiți. De “judecătorii” mei sunt sătul. Sunt sătul de „curații” lumii care nu-și văd lungul nasului, nu-și văd mizeria din casa și continuă povestea Colectivului. Lăsați morții să se odihnească în pace! Ei n-au ce căuta în campania electorală! Nu aveți dreptul ăsta! Nu sunteti nici Dumnezeu si nici judecatori!”, mai spune Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

BREAKING NEWS: Fan Courier va distribui 2.000 de plicuri conținând vouchere de 100 lei cetățenilor din Sectorul 5, din partea lui Florea

Dovada că la spectacolele lui Florea Daniel nu vine nimeni, filmată de Cristian Popescu Piedone

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAfacerea de patru miliarde de euro cu rachete americane miroase a țeapă. Defense news- rachetele americane nu văd țintele la joasă altitudine
Articolul următorVIDEO: Mita electorală cu voucherele de 100 de lei din Sectorul 5, confirmată! Florea, demascat!