Foto: Facebook/Daniela Bogdan
Foto: Facebook/Daniela Bogdan

Daniela Bogdan, evaluator și profesor la Colegiul National „Sf. Sava” din București, a făcut publică suma pe care a primit-o pentru evaluarea a 6 lucrări de la examenul de Bacalaureat, din sesiunea iunie, 2022.

Profesorul a ținut să adauge că, în ziua convocării la centrul zonal de evaluare, ar fi trebuit să corecteze 17 lucrări.

Totuși, în momentul în care a ajuns la Centrul Zonal de Evaluare, i s-a spus că sunt doar 6 lucrări, pentru că au fost chemați 6 profesori, iar materialele trebuie ”să ajungă la toată lumea”.

Profesor evaluator la Bacalaureat: ”Astăzi a fost o zi mare. Mi-au fost virați banii: 22 de lei. Oameni buni, 22 de lei”

Pentru aceasta sumă, Daniela Bogdan a completat mai întâi două contracte, două declaratii și două angajamente.

De asemenea, a lăsat o copie a cărții de identitate și o adeverință prin care se certifica faptul că este profesor. 

Am depus un ditamai dosarul. După ce am avut toate aceste documente, am fost instruită aproximativ o oră pentru a lucra pe platforma aferentă. Apoi am mai stat o oră pentru că nu se încărcau lucrările. Am evaluat, am trimis borderoul la secretariatul comisiei, am semnat și am plecat. Mi-au fost virați banii pentru evaluarea celor 6 lucrări de la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie 2022. Mi s-a spus că trebuie să vin și în ziua următoare pentru a semna cataloagele. M-am conformat. Încă un drum. Oameni buni, 22 de lei! Adică 3.66 lei pentru fiecare lucrare”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Potrivit declarațiilor profesoarei, aceasta va face demersuri pentru a vira respectiva sumă în contul Ministerului Educației.

Articolul precedentCaptură impresionată de droguri la un festival de muzică electronică din Harghita
Articolul următorUn producător de chifle va investi 100 milioane euro într-o nouă fabrică din România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time