Ce caută USR PLUS în Primăria Sectorului 1 sub apanajul voluntariatului?

„Ați dovedit, stimați consilieri, că vă e frică de ceea ce ați votat și de faptul că aceste comisii vor scoate la iveală incompetența și dezinteresul dumneavoastră față de locuitorii acestui sector și față de bunurile și banii publici”, a declarat consiliera PSD Sector 1, Daniela Popa, în urma ședinței extraordinare de astăzi

Foto: Facebook Daniela Popa

În urma ședinței extraordinare de astăzi, de la Primăria Sectorului 1, consiliera PSD, Daniela Popa s-a revoltat, astfel că a remarcat lipsa consilierilor locali, act pe care social democrata îl cataloghează drept lipsă de responsabilitate, „cât și, în egală măsură, încă o manifestare a dezinteresului față de nevoile cetățenilor”, a mai spus aceasta.

Daniela Popa: „Cred cu tărie că cetățenii acestui sector merită mai mult din partea reprezentanților lor”

Ce caută USR PLUS în Primăria Sectorului 1 sub apanajul voluntariatului?
Daniela Popa / Foto: Facebook

Daniela Popa este de părere că, în aceste 10 luni, de la preluarea mandatului, aceștia ar fi dovedit că nu ar lucra în interesul cetățeanului din Sectorul 1 și că ar da dovadă de incompetență, totodată. „Dragi colegi, dragi colege, administrația publică locală se face pe teren, printre oameni, și nu prin postări trunchiate pe facebook.Proictele propuse de grupul PSD au avut un singur scop: de a identifica care sunt problemele reale cu care ne confruntăm în momentul de față”, a mai spus consiliera PSD, Daniela Popa.

Mai mult, conform declarațiilor, PSD Sector 1 are în vedere un număr de patru proiect de hotărâre pentru a constitui comisii mixte ce vizează verificarea următoarelor aspecte:

  • „cum se cheltuiesc banii pe subordonate, verificarea execuției bugetare a subordonatelor”
  • „ce s-a intamplat cu terenurile și clădirile aferente celor 4 spitale şi clădirile unităților de învățământ pe care le-ați lăsat de izbelişte”
  • „cum a fost încheiat contractul cu operatorul Brai Cata înainte de declararea stării de alertă”
  • „ce caută membri de partid USR PLUS în Primăria Sectorului 1 sub apanajul voluntariatului”

„Ați dovedit, stimați consilieri, că vă e frică de ceea ce ați votat și de faptul că aceste comisii vor scoate la iveală incompetența și dezinteresul dumneavoastră față de locuitorii acestui sector și față de bunurile și banii publici. Vă anunțăm că toți cei 9 consilieri locali PSD vor merge de mâine în şcolile din sector pentru a stabili necesarul bugetar pentru deschiderea scolilor în cele mai bune condiții din septembrie”, a mai declarat Daniela Popa, pe Facebook.

Citește și: Daniela Popa trage un semnal de alarmă: „Oamenii dau semnături pentru că s-au săturat de mizeria, de incompetența şi circul provocat de Clotilde în 10 luni de mandat”

Articolul precedentUntold, în linie dreaptă. CJ Cluj a semnat contractul pentru închirierea Cluj Arena
Articolul următorCum a lăsat statul ușa deschisă pentru cumetriile politice din spitale. Cazul din Satu-Mare spulberă toate planurile