Florea Daniel

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea pare să apeleze la toate tertipurile pentru a induce în eroare. În urma scandalului legat de semnaturile falsificate, cel dovedit de un filmuleț compromițător, alianța USR PLUS a depus o plângere împotriva lui, contestându-i candidatura, pe motiv de fals.

Florea insistă cu minciuna

„Astăzi, Tribunalul București a respins în mod definitiv contestația împotriva candidaturii mele la Primăria Sectorului 5. Magistrații au constatat că filmulețul este o minciună și… atât” – așa își începea ieri Daniel Florea mesajul video, menit să-i inducă în eroare pe cetățenii Sectorului 5.

În același mesaj video, Daniel Florea adaugă spre sfârșit că toți cei ce ar fi contribuit la „denigrarea” sa vor răspunde în fața legii.

Judecât după spusele primarului Sectorului 5, Daniel Florea, s-ar spune că toate s-au rezolvat pentru acesta. Însă iată că realitatea îl contrazice pe acesta, dovedind, de asemenea, că primarul a mințit în mod deliberat atunci când a spus că Tribunalul București ar fi respins contestația împotriva candidaturii sale”.

Dovada, aici:

După cum se poate vedea în documentul atașat, datat astăzi, 19 august 2020, plângerea înregistrată în data de 17 august 2020 de către USR PLUS a fost trimisă pentru soluționare la Secția de combatere a infracțiunilor de corupție din candrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Concluzia? Cine a mințit cu adevărat și cine va răspunde, de fapt, în fața legii, însă și în fața electoratului de la 5?

Ziarul de Investigații