Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a vorbit despre CEX-ul PSD. Potrivit spuselor acesteia, Congresul PSD va avea loc în această sâmbătă și va desfășura online, pentru a respecta regulile sanitare impuse de pandemia de Coronavirus.

Echipa va fi aleasă în CEX

Întrebată despre echipa sa, edilul a declarat că, deși nimeni nu este perfect, așa cum nici ea nu se consideră perfectă, actuala echipă reprezintă soluția potrivită corelată cu momentul de față.

„Bineînțeles, că mereu este loc de mai bine. Nu suntem perfecți. Nici eu nu pretind că sunt perfectă. Este o soluție potrivită acestui moment. Sunt convinsă că fiecare coleg de al nostru din țară ar fi putut să fie în aceste poziții (…) Da, este loc de mai bine, dar momentan mergem pe această variantă. Asta nu înseamnă că nu-i respect pe ceilalți colegi, asta nu înseamnă că nu vom colabora. Sunt oameni valoroși, sunt oameni din echipa noastră. Nu văd de ce am acționa, după weekend, separat”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea este de părere că moțiunea împotriva guvernului Orban va trece

În egală măsură, Firea este de părere că moțiunea împotriva guvernului condus de Ludovic Orban va trece, considerând-o a fi legitimă.

„Doamne, dar liberalii spun atâtea lucruri trăsnite în ultima perioadă, încât nu mă mir că au făcut o astfel de afirmație. (…) Moțiunea este cât se poate de legitimă și va trece”, a mai spus Gabriela Firea.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDaniel Florea îi minte în continuare pe cetățenii Sectorului 5
Articolul următorTeodorovici vrea să fie recunoscut ca șeful suprem al PSD, Cazanciuc îi spune că nu are nicio șansă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.