Foto: Facebook/Kelemen Hunor
Foto: Facebook/Kelemen Hunor

Într-o postare publicată astăzi, 19 iulie, pe contul de Facebook, Kelemen Hunor a precizat că a participat la prezentarea proiectului ”România cu un singur chip”.

Proiectul aparține de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Există foarte multe discrepanțe între mediul urban și cel rural

Potrivit declarațiilor, acest studiu arată decalajele existente dintre mediul urban și cel rural, care pot fi reduse prin investiții publice gândite în așa fel încât să le aducă pe acestea la același nivel de dezvoltare.

Un stat este bun atunci când condițiile de trai ale oamenilor din mediul rural nu sunt cu nimic mai prejos decât ale oamenilor de la oraș, unde investițiile importante în infrastuctură răspund nevoilor cetățenilor și țin tinerii în țară. Rolul UDMR în Guvern este justificat, printre altele, de faptul că reabilităm și construim spitale, baze sportive, case de cultură, instituții de învățământ, poduri, drumuri, rețele de canalizare, introducem apă potabilă și rețele de gaz acolo unde acestea nu au fost asigurate până acum”, a transmis liderul UDMR.

Kelemen Hunor: ”Pentru o dezvoltare durabilă este nevoie și de o schimbare de mentalitate”

Kelemen Hunor a pus accent pe educația modernă, precizând că este nevoie de proiecte noi în ceea ce privește domeniul învățământului din România.

Acest lucru nu este posibil fără o educație modernă, competitivă și incluzivă. Proiectele noi din domeniul învățământului pun bazele pentru această educație”, a conclus politicianul.

Articolul precedentExplicație CFR: Aerul condiționat funcționează în trenurile din România, dar ”nu face răcoare”
Articolul următorPolițiști din Giurgiu, arestați pentru luare de mită
Jurnalist full-time / Pesimist part-time