Captură video Facebook/PSD
Captură video Facebook/PSD

Marcel Ciolacu a declarat, astăzi, 19 mai, că România a cunoscut cea mai mare creștere economică din Europa în primul trimestru.

De asemenea Președintele PSD și al Camerei Deputaților a susținut că românii vor evita criza alimentară, precizând că au existat inclusiv condiții meteo favorabile: ”Ne-a ajutat Dumnezeu și a plouat două zile”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut o scurtă declarație de presă în care s-a arătat deranjat de faptul că unele voci din coaliție l-au criticat pentru că și-a exprimat public ideea privind taxarea progresivă, arată Știri pe Surse.

Marcel Ciolacu: ”Am avut o ploaie de două zile, ceea ce a fost foarte bine pentru agricultura românească”

Președintele PSD și al Camerei Deputaților a fost întrebat de jurnaliști ce măsuri concrete se iau la guvern pentru ca românii să se bucure de faptul că țara noastră are cea mai mare creștere economică din UE.

Am avut cea mai mare creștere economică din Europa în primul trimestru. Ea nu se reflectă în toate sectoarele economice din România și nu se reflectă în buzunarele românilor. Dar am intrat pe un trend bun. Dacă vă uitați pe ce se bazează ea, o să vedeți acolo construcțiile. Agricultura nu a avut o creștere foarte mare că nu s-a terminat, în schimb ne-a ajutat iarăși Dumnezeu și am avut o ploaie de două zile, ceea ce a fost foarte bine pentru agricultura românească”, a precizat Președintele PSD și al Camerei Deputaților, în cadrul declarației de presă.

Articolul precedentComisia Europeană vrea să dea bani pentru investiții țărilor dependente de petrolul rusesc
Articolul următorDin ce în ce mai mulți adolescenți consuma alcool: O fată de doar 13 ani a ajuns la Psihiatrie
Jurnalist full-time / Pesimist part-time