Cristian Popescu Piedone, edilul din Sectorul 5, își duce la capăt promisiunile.

Ultima dintre acestea, că își va asuma candidatura la Primăria Capitalei, din partea Partidului Umanist Social Liberal – pe care îl conduce.

Astăzi, Cristian Popescu Piedone și-a depus la candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului București, dovedind că toate amenințările și presiunile la care a fost supus nu au cum să îl oprească. Iar faptul că Piedone nu doar că vrea, ci și poate să fie alături de toți bucureștenii este și numărul semnăturilor de susținere pe care le-a obținut.

Pentru Piedone, lucrurile sunt serioase și promisiunile trebuie onorate. Și, așa cum cetățenii din Sectorul 5 au fost principala sa grijă în acest mandat greu și cu obstacole, edilul cu siguranță va pune interesele tuturor bucureștenilor pe primul plan, ca primar general al Capitalei.

De altfel, încă o dovadă a faptului că Popescu Piedone face ceea ce trebuie asumându-și această candidatură este și încrederea de care beneficiază de când a lansat vestea implicării sale în cursa electorală.

Încă de la primul moment, Piedone a fost clasat pe primul loc în toate sondajele ca intenție la vot. Iar astăzi, Cristian Popescu Piedone a dat și un prim pronostic, propriu: anume că va câștiga Primăria Capitalei cu 42% dintre voturi.

Articolul precedentAngajată a MApN, arestată pentru violențe împotriva fiicei sale; femeii i s-a interzis să se mai apropie de micuță
Articolul următor23.000 euro, „prețul” cerut în Iași pentru o intervenție într-un dosar DIICOT