Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Incidentul a avut loc, în cursul aceste săptămâni, într-o grădiniță din Michigan, SUA.

Aici, un copil şi-a ”cinstit” colegii cu o sticlă de tequila, pe care o adusese de acasă, în ghiozdănel, precizează Observatornews.

După ce au consumat sticla, cei mici au acuzat ameţeli şi stare de rău

La finalul programului, părinții au observat cu stupoare că sticla cu pricina nu conținea suc, așa cum au crezut cei mici.

Revoltați, părinții au făcut public incidentul, după ce și-au găsit copiii în stare de ebrietate.

Copilul care a adus sticla de tequila la grădiniţă ştia că este vorba de alcool

Fetiţa şi-a turnat băutura în pahar şi apoi l-a dat peste cap. I-a spus educatoarei că bea alcool, iar femeia a făcut o faţă amuzată”, a povestit Dominique Zanders, mama unuia dintre elevi.

Deşi încercăm să verificăm toate obiectele aduse de elevi, este pur şi simplu imposibil să monitorizăm totul. Este un incident nefericit. Astfel de băuturi alcoolice pot fi aduse, din greșeală la grădiniţă. Ele sunt confundate uşor de copii, cu sticlele de suc”, s-au apărat de reprezentanţii instituţiei de învăţământ.

Părinții acuză că în respectiva grădiniță nu există personal suficient

Fără să accepte scuzele, părinții celor mici au declarat că, deși personalul este insuficient, un astfel de incident nu ar fi trebuit să se întâmple.

Conform sursei citate, familiile copiilor au fost anunţate imediat de evenimentul produs în incinta grădiniţei.

Părinții sunt de părere că vina nu aparține doar angajaților grădiniței. Aceștia i-au acuzat și pe părinții copilului care a adus, în incintă, sticla cu alcool.

Articolul precedentFlorin Cîțu, despre achiziția de vaccinuri împotriva COVID: ​Putem să o anchetăm pe Ursula von der Leyen
Articolul următorMarcel Ciolacu: ”Nu ne schimbăm viața în funcție de mofturile lui Putin”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time