Anca Dragu, vorbe de laudă pentru Guvernul Năstase

„Să amintim că cel mai performant guvern este şi cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană, a fost guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase”

Anca Dragu / Foto: Facebook

Președintele Senatului, Anca Dragă a vorbit, invitată la Insider Politic, despre direcția pe care USR PLUS vrea să o ia de acum încolo, în contextul crizelor politice pa bandă rulantă, din ultima perioadă. „Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem, pe care l-am construit. Avem sute de membrii care au contribuit la acest program şi credem că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani. De fapt, întotdeauna am insistat, personal, pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de un minister sau de un guvern întreg”, a spus Anca Dragu, adăugând că, în opinia ei, politicile publice fragmentate nu ar duce la rezultate notabile. Cel mai bun exemplu îl avem chiar în prezent, de altfel, când certurile dintre fostul ministrul al Sănătății și actualul premier au întors aceste „politici” cu câțiva pași înapoi.

Anca Dragu: „Să amintim că cel mai performant guvern este şi cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană, a fost guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase

Cîțu așteaptă desemnarea unui nou ministru pentru „Sănătate”

Conform spuselor șefei Senatului, nu este vorba despre un model pe care USR PLUS ar trebui să îl urmeze, în mod express, ci despre o continuitate pe care guvernele, în general, ar trebui să o practice, „să ai şansa să îl implementezi pentru că aceste schimbări, aceste rupturi de ritm, astea nu fac bine implementării politicilor economice şi sociale şi în cele din urmă ne trezim că avem foarte multe decalaje, dacă ne comparăm cu ţările europene, în toate domeniile: educaţie, sănătate, infrastructură. Asta este una dintre explicaţii. Vrem să construim, vrem să avem şansa să punem în aplicare acest program de guvernare, dar nu oricum. Noi vrem să ne aşezăm la masa discuţiilor, asta cred că ar face orice om politic responsabil”, a declarat Anca Dragu, în cadrul emisiunii „Insider Politic”, de la Prima TV.

Articolul precedentCîțu așteaptă desemnarea unui nou ministru pentru „Sănătate”
Articolul următorVasile Dîncu asigură că Liviu Dragnea poate reveni în PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.