Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi, într-o nouă conferință de presă, că are intenția să supună dezbaterii publice Planul Național de Redresare și Reziliență, un al doilea „test” pentru coaliția de guvernare formată din PNL, USR PLUS și UDMR: „PNRR arată foarte clar că această coaliție este unită, este puternică și e pusă pe treabă pentru următorii ani de zile”, a declarat Cîțu, citat de Mediafax, convins că efectele guvernării încep să-și arate beneficiile.

Florin Cîțu vorbește despre testele coaliției, susținând că PNRR reprezintă un al doilea

„După bugetul României, a fost al doilea test al coaliției. Arată foarte clar că această coaliție este unită, este puternică și e pusă pe treabă pt următorii ani de zile, având în vedere că PNRR trebuie implementat până în 2026. Se pare că trebuie să fim aici și după 2024 pentru a fio siguri că e implementat”, a mai spus Florin Cîțu.

Firea: „Guvernul Cîțu vrea să taie salariile medicilor”

Premierul este de părere, de asemenea, că PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) reprezintă o prioritate pentru România, în acest moment.

„Alocăm resurse importante infrastructurii rutiere și feroviară – și autostrăzi. Binențeles, rețeaua de gaze, vrem să construim spitale noi și măsuri sociale. Acordăm o importanță tuturor priorităților. O reformă de care Ro avea nevoie, iar reformele costă. O șansă pe care nu o puteam rata”, adaugă premierul.

În încheiere, Florin Cîțu a adăugat că săptămâna viitoare Executivul are intenția să adopte mandatul prin care vor fi negociate condițiile PNRR.

Articolul precedentFirea: „Guvernul Cîțu vrea să taie salariile medicilor”
Articolul următorGhinea a ignorat Vinerea Verde și a mers la minister cu mașina pentru că „este departe”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.