Foto: Active News
Foto: Active News

Poliţia Română a efectuat, în cursul acestei dimineţi, multiple percheziţii care vizează infracţiuni comise în cadrul regimului silvic.

Este vorba atât despre persoane fizice, cât şi despre firme.

Într-un comunicat publicat astăzi, 19 ianuarie, reprezentanţii Poliţiei Române au precizat că, în această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu efectuează 14 percheziții domiciliare.

Poliţiştii au declarat că acţiunile sunt desfăşurate în județul Sibiu.

Dosar penal privind infracțiuni la regimul silvic: material lemnos tăiat și sustras ilegal

Conform anunţului publicat pe pagina de Facebook, prejudiciul este estimat la aproximativ 229.000 de lei, fără TVA, respectiv valoarea a 402,341 mc de material lemnos, care ar fi fost tăiat și sustras ilegal.

Mai multe persoane, printre care personal silvic și reprezentanți ai unor firme, sunt vizate în acest dosar.

Poliţia Română a anunţat că, în urma percheziţiilor efectuate, vor fi puse în executare 13 mandate de aducere.

La acțiuni participă polițiștii specializați în domeniul silvic, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Activitățile sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook.

Anunţul este însoţit de un videoclip. Conform unor surse neoficiale descinderile au avut loc în localitățile: Cristian, Orlat, Gura Râului, Păltiniș și municipiul Sibiu.

Articolul precedentExclusiv! Concurs de angajare cu dedicație pentru membrii de partid. Primăria Capitalei s-a întors la comunism
Articolul următorMinistrul Familiei: „Copiii aflaţi în grija statului trebuie ascultaţi, ajutaţi şi protejaţi”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time