Guvernul României a aprobat ieri alocarea a peste 870 de milioane de lei mai multor primării din țară pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la finele anului 2020, dar și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului pentru luna noiembrie a acestui an, însă bani nu au ajuns chiar pentru toți. Ca de obicei, cine e la putere dă bani pentru primarii prieteni și prietenoși, însă președintele PSD se face că acest lucru se întâmplă pentru prima dată în istorie și nu scapă momentul să sublinieze inechitățile. Însă de această dată, Marcel Ciolacu nu se adresează strict Guvernului liberal, ci direct președintelui Klaus Iohannis, căruia i-a scris o scrisoare.

În numele comunităților locale care nu au primit NICIUN LEU sau doar sume jignitoare din partea Guvernului pierzător al PNL, i-am cerut azi lui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să fie președintele tuturor românilor și să-și exercite rolul de mediator pe care i-l conferă Constituția!
În numele milioanelor de cetățeni pedepsiți în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, i-am cerut să fie ROMÂN!
În numele miilor de copii ignorați de Guvernul PNL la repartizarea fondurilor publice i-am cerut să fie OM!
În paralel, PSD a demarat acțiunile legale pentru a opri practicile ticăloase ale oamenilor lui Orban din Guvern, care folosesc cu nesimțire bugetul statului pentru jocurile lor politice personale”, scrie Ciolacu și pe Facebook, încheind cu un haștag: „TOȚIsuntemROMÂNI”.

Articolul precedentNicușor Dan cere răgaz Comisiei Europene: „Continuăm să stingem focuri”
Articolul următorNereguli la Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”