Sursă foto: Facebook/Lucian Bode
Sursă foto: Facebook/Lucian Bode

Lucian Bode a avut o întâlnire cu filialele liberale din cele 6 județe din Regiunea de Nord-Vest, cu scopul de a stabili agenda politică pentru anul 2024.

Secretarul general al PNL a lăudat echipele liberale din aceste județe, precizând, într-un text publicat pe contul de Facebook, că are încredere că echipele liberale din această regiune vor performa în continuare, ”cu datoria de a menține solidaritatea politică și umană”.

Lucian Bode: ”Liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forță politică!”

Am fost lângă prieteni, alături de care am dus multe bătălii politice, am dus campanii grele și am dat în anul 2020 un puternic semnal politic al schimbării, dar și de mobilizare pentru multe alte filiale din țară, că se poate. Nord-Vestul liberal este un brand și are reputația celor mai performante administrații publice locale din România”, a transmis Bode.

Lucian Bode a vorbit și despre viitorul partidului liberal, insistând pe priceperea echipelor liberale din aceste județe, a primarilor și consilierilor locali și județeni.

Reamintind de faptul că PNL se află la guvernare, secretarul general al liberalilor a insistat pe menținerea legăturii dintre local și central.

Secretarul general al PNL:”Doar împreună, prin seriozitate și multă muncă vom fi convingători”

Încrederea cetățenilor se câștigă greu, dar avem multe exemple de administrații liberale care au demonstrat că doar cu proiecte gândite pentru comunitate ajungi la oameni. Avem un brand al succesulului administrațiilor liberale care trebuie convertit în capital politic puternic pentru PNL. Este un obiectiv in jurul căruia trebuie să fim uniți, un act de solidaritate pentru a avea o guvernare PNL mai solidă, cu un suport și mai mare pentru dezvoltarea locală și regională”, a conclus Lucian Bode.

Articolul precedentRareș Bogdan: „Este absolut normal ca pensionarii să primească pensia indexată, iar cei cu venituri sub 2.000 de lei să primească un sprijin suplimentar”
Articolul următorVa fi extinsă capacitatea Aeroportului Internațional din Baia Mare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time