Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde
Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde

Asociația pentru protecția mediului, Mai Mult Verde, a anunțat că are nevoie de mai mulți voluntari pentru o campanie de plantare.

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 noiembrie.

Membrii Mai Mult Verde au explicat că această campanie se va desfășura la Talpa, în județul Teleorman. Transportul voluntarilor care locuiesc în București este asigurat de asociație.

Asociație pentru protecția mediului: ”Căutăm voluntari la distracție!

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru minivacanță, te invităm să ni te alături la ultimul eveniment de plantare al toamnei! Pe 30 noiembrie, plantăm la Talpa, în județul Teleorman, 25.000 de puieți și petrecem românește cu un prânz 100% tradițional, muzică antrenantă și multe alte surprize”, au transmis inițiatorii campaniei, prin intermediul unui text postat astăzi, 18 noiembrie, pe contul de Facebook.

În cadrul acestei campanii este nevoie de 200 de persoane implicate și hotărâte care să ajute la plantare.

Persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de înscriere până pe 23 noiembrie.

Ne vom bucura împreună de o zi în mijlocul naturii și de o pădure de oameni buni și întreprinzători”, au transmis membrii asociației.

În data de 8 noiembrie, Asociația a început pregătirile pentru campania de plantare de toamnă

Acțiunea de plantare face parte din campania România Plantează Pentru Mâine. Aceasta este organizată de Asociația Mai Mult Verde în parteneriat cu OMV Petrom.

Potrivit membrilor asociației pentru protecția mediului, plantările realizate au mai multe obiective: creșterea suprafeței împădurite din România, creșterea suprafeței de spații verzi, dar și creșterea nivelului de conștientizare.

Articolul precedentAngajații Twitter au fost dați afară din birouri
Articolul următorMinistrul Familiei: ”Copiii trebuie protejați împotriva oricăror abuzuri sau violențe”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time