Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu vine cu noi acuzații la adresa premierului desemnat, afirmând că guvernul propus de Dacian Cioloș nu are nicio șansă să fie în Parlament.

Președintele PSD îl acuză pe Cioloș de iresponsabilitate, în condițiile în care liderul USR PLUS va depune azi, la Parlament, lista cu miniștrii propuși pentru cabinetul său și programul de guvernare.

Ciolacu, despre Guvernul propus: ”O ciornă de Guvern cu șanse zero să treacă prin Parlament”

În postarea publicată pe contul de Facebook, Marcel Ciolacu s-a arătat și împotriva numirii Ioanei Mihăilă ca ministru al Sănătății, acuzând-o de incompetență.

Mai mult, președintele PSD consideră că Mihăilă ar fi recunoscut eșecul major în a pregăti spitalele pentru Valul patru al pandemiei.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii. Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate”, a scris Marcel Ciolacu.

În cadrul aceleași postări, Ciolacu a precizat că alianțele politice se fac și se desfac, iar economia se poate repara, ”dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi”.

În cursul zilei de azi, 18 octombrie, Dacian Cioloş este așteptat în Parlament pentru a depune lista de miniștri și programul de guvernare.

Lider PSD: ”Actuala criză politică va avea ca finalitate alegerile anticipate”

În același context, Ciolacu este de părere că vor fi organizate alegeri anticipate. Potrivit unui lider social democrat, la PSD a fost organizată echipa de campanie naţională, care, împreună cu consultanţii partidului, lucrează la strategia PSD în vederea anticipatelor.

Articolul precedentFacebook angajează 10.000 de specialiști din Europa
Articolul următorDacian Cioloș: „Nu e momentul de jocuri politice”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time