Nervii şoferilor din traficul de pe Valea Prahovei ar putea deveni istorie în aproximativ trei ani. Autoritățile promit că foarte curând drumul forestier dintre Valea Doftanei și Săcele va fi asfaltat. Noua rută va fi de mare folos șoferilor care pierd ore întregi în trafic pentru a străbate Valea Prahovei. 

Consiliile județene de la Brașov și Prahova au anunțat că  ”accelerează” procedurile pentru amenajarea unei alternative la blocajele rutiere care se formează zilnic pe DN 1-Valea Prahovei.

Vorbim despre un drum nou care va porni din comuna prahoveană Bănești, va tranzita Valea Doftanei și va ajunge la Brașov, prin Săcele.

Autoritățile din Brașov au anunțat că studiul de fezabilitate este gata și așteaptă acum avizele de la Garda Forestieră, de la Mediu și de la Ape pentru a începe exproprierile.

”Vorbim de suprafețe de teren afectate de coridorul de expropriere atât în județul Brașov cât și în județul Prahova, atât persoane fizice cât și persoane juridice, avem scoateri din fondul forestier” a declarat Costel Mihai, consilierul președintelui CJ Brașov.

Consiliul Județean Prahova promite că lucrările la noul drum, care îi va scuti pe șoferi de blocajele de pe DN 1-Valea Prahovei, ar putea fi gata peste doi ani”La sfârşitul lui 2023, cam 2 ani de zile, e un termen rezonabil pentru finalizarea lucrărilor” a declarat Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.

Articolul precedentZabihullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al talibanilor, promite că femeile vor continua să aibă drepturi… dacă respectă regulile
Articolul următorAdio curse pe Hipodromul Ploiești. O decizie judecătorească oprește întrecerile de trap!
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...