Călin Popescu Tăriceanu și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei, din partea ALDE, ocazie cu care a vorbit despre visul său pentru București. Nu a intrat în foarte multe detalii, probabil vrea ca totul să fie o surpriză, însă a declarat că Bucureștiul nu trebuie să redevină „Micul Paris”, ci „Marele București”. Cum, nu se știe încă. Cert e că se bazează nu doar pe viitorii potențiali consilieri generali ai ALDE, ci și pe colegii săi care candidează la primăriile de sectoare.

Am terminat azi formalitățile de depunere a listei de candidaturi pentru #Primăria Bucureștiului și pentru Consiliul General. Am fost înconjurat de colegii mei mai tineri care formează echipa de #București, de candidații la cele 6 sectoare cu care îmi doresc foarte mult să pot fi în măsură, pe baza votului dat de bucureșteni, să pun în aplicare un proiect de anvergură pentru București.

De foarte multe ori am auzit oamenii spunând că Bucureștiul a fost odinioară Micul Paris și trebuie să redevină Micul Paris. După părerea mea, Bucureștiul trebuie să își găsească propria cale. Nu trebuie să devină Micul Paris, el trebuie să devină #MareleBucurești. Marele București – metropolă din centrul și estul Europei, care să fie motorul de dezvoltare al întregii țări.

Aceasta e viziunea pe care o am pentru București, pe care vreau să o împărtășesc cetățenilor și pentru care vreau să le cer votul de încredere!”, a explicat Tăriceanu

Articolul precedentRareș Bogdan, încrezător: „Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban”
Articolul următorTeodorovici e pentru moțiune, vrea să îl vadă pe Orban șomer și admite că e dornic să își asume guvernarea