Rareș Bogdan Foto: Facebook

Europarlamentarul PNL și fostul jurnalist, Rareș Bogdan este de părere că acțiunea PSD-ului nu va fi una încununată cu succes, moțiunea neavând șanse reale să treacă. Astfel, în cursul zilei de ieri, președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu anunța depunerea textului de moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban.

Rareș Bogdan: „Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD”

„Cei din PSD nu au nicio șansă să dărâme Guvernul Orban. Lumea știe exact cine este PSD, ce a făcut PSD, modalitatea înfiorătoare în care PSD se pregătea să îndepărteze România de la drumul firesc democratic, occidental. PSD e un partid care nu are nicio șansă să se reabiliteze în ochii românilor, iar moțiunea de cenzură e doar un joc de imagine. Îl înțeleg din punctul de vedere politic, electoral al noilor lideri PSD, dar nu au nicio șansă. Ludovic Orban rămâne premier, în parteneriat cu președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan la B1TV.

Ieri, la ora 18:00, PSD depunea moțiunea de cenzură împotriva Guvernului care, printre altele, stipula că: „S-au purtat ca și cum s-ar fi aflat deasupra legii și a coronavirusului! Au sfidat un întreg popor pe care l-au forțat să respecte reguli și restricții, pe care ei înșiși le-au călcat în picioare fără nicio jenă! O națiune întreagă l-a văzut pe șeful statului român, Klaus Iohannis, stând impasibil, fără mască la reuniunile de la Bruxelles, într-un contrast jenant cu ceilalți lideri politici europeni care se conformaseră regulilor de protecție. O națiune întreagă l-a văzut pe șeful Executivului, Ludovic Orban, fără mască, fără distanțare, fumând trabuc la un pahar de whisky, în clădirea Guvernului, după ce tocmai instituise pentru populație obligația de a purta masca în spațiile închise! O națiune întreagă a văzut bairamul dat de Virgil Guran în luna mai, petrecerea lui Rareș Bogdan cu 100 de invitaţi din restaurantul deschis special la Cluj, șueta politică organizată de ministrul Costel Alexe cu 100 de liberali înghesuiți fără măști în salonul unui alt restaurant de la Iași. Acestea sunt contraexemplele pe care românii le-au văzut. Toate aceste chermeze ale PNL din timpul pandemiei sunt o rușine națională! Sunt o sfidare la adresa cetățenilor obișnuiți care au fost obligați să stea în casă izolați”, se arată în documentul PSD.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCioloș, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: „PSD și parlamentarii săi ar trebui să nu mai atingă nimic”
Articolul următorTăriceanu, candidatura și Bucureștiul: „Trebuie să devină #MareleBucurești”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.