Foto: Facebook/Poliția de Frontieră Oradea
Foto: Facebook/Poliția de Frontieră Oradea

Poliția de Frontieră Oradea a precizat că, în urma unui control amănunţit desfășurat astăzi, 53 de cetăţeni străini au fost descoperiți în două mijloace de transport.

Conform documentelor, șoferii transportau piese metalice și role de aluminiu

Potrivit polițiștilor, în data de 18.07.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc, respectiv un bulgar, conducând ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia și Bulgaria.

Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese metalice și role de aluminiu pentru societăți comerciale din Cehia și Germania”, a informat Poliția de Frontieră Oradea.

Cei 53 de cetățeni provin din state precum India, Bangladesh, Pakistan, Turcia și Siria

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din India, Bangladesh, Pakistan, Turcia și Siria ce intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen, mai precizează comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au mai adăugat polițiștii de frontieră orădeni.

Articolul precedentDin ce în ce mai mulți tineri, care nu au împlinit vărsta de 40 de ani, consumă alcool
Articolul următorPolițist din Alba, condamnat la închisoare cu executare și „dezbrăcat” de uniformă, pentru luare de mită
Jurnalist full-time / Pesimist part-time