Obsesia lui Orban: șefia PNL

Vizitele lungi și dese (pe la fialiale locale liberale), cheia marilor succese!

Foto: Facebook

Ludovic Orban își dorește, mai mult decât orice, șefia PNL. Nici nu vrem să ne închipuim care va fi reacția acestuia, în cazul în care va pierde fotoliul de lider PNL, în fața colegului său, un pic mai popular în partid, premierul Florin Cîțu. Ba chiar, într-o conferință de presă, pentru a-și sublinia calitățile de lider, Orban a amintit că a fost ales președinte PNL acum patru ani, timp în care nu a stat de-o parte de filialele liberale din țară, vizitându-le pe acestea de cel puțin 15 ori, în tot acest timp.

Ludovic Orban: „Astăzi se împlinesc patru ani de când am fost ales preşedintele PNL”

Încercând să sugereze că vizitele lungi și dese sunt cheile marilor succese, Ludovic Orban și-a făcut recensâmântul deplasărilor pe banii partidului ieri, în judeţul Ialomiţa unde, conform spuselor sale, a mers puţin pe jos, pentru că îi place să facă campanie. „Îmi place să vorbesc cu oamenii, să ascult oamenii şi să transmit mesajele PNL”, a declarat Ludovic Orban, ieri, la sediul PNL Ialomiţa.

Caramitru îi cere lui Nicușor Dan să-și dea demisia

Campanie „combinată”

Președintele PNL, Ludovic Orban, se simte încrezător că el este varianta potrivită pentru PNL, în continuare, și mizează pe activitatea sa din ultimii patru ani. Așadar, Orban ar fi vizitat peste 20 de județe deja, astfel că „o combinație” dintre campania internă, cea în care se va alege noul lider liberal și cea în care vor fi aleși primarii din 34 de localități, nu are cum să fie altceva decât o rețetă de succes. Acestuia îi scapă, însă din vedere faptul că, în ceea ce privește campania locală, răspunzător de aceasta nu este numai el, ci și Florin Cîțu, principalul său contracandidat.

De la începutul campaniei, am fost în peste 20 de judeţe. Acum, de două săptămâni, îmi coordonez deplasările în funcţie de alegerile locale, pentru că avem alegeri locale pe 27 iunie în 34 de localităţi. Îmi coordonez deplasările în aşa fel încât să îmbin susţinerea candidaţilor PNL în localităţile unde avem alegeri pentru primar cu campania pentru Congres

Ludovic Orban

Articolul precedentSocial democrații sunt îngrijorați că în țară se nasc din ce în ce mai puțin copii. Au un proiect de lege pentru a încuraja natalitatea
Articolul următorAna Birchall crede că legea de funcționare a CCR se poate modifica, dar nu se vrea. „Nu văd niciun demers serios”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.