Vremea rea nu i-a speriat pe români. Valea Prahovei, ocupată aproape în totalitate

Nici prețurile mari și nici ploaia nu-i împiedică pe turiști să meargă în vacanță!

Foto: preluare Puterea.ro

Valea Prahovei, la mare căutare! Cu toate că, în cursul zilei de ieri, s-a anunțat cod roșu de vremea rea (ploaie și vânt), ba chiar și un ciclon care și-ar face prezența prin zona de sud-est a țării, românii au decis că nu e rost să renunțe la mini-vacanța de Rusalii, așadar au luat cu asalt stațiunile de la munte, în speranța că prognoza meteo va da, totuși, greș, iar vremea se va îmbuna.

Valea Prahovei, ocupată în proporție de 75% chiar și pe vreme rea

Cum începând de astăzi, unii români se pot bucura de un weekend prelungit, aferent sărbătorii legale de Rusalii, Valea Prahovei a devenit, ca de obicei, destinația numărul unu în preferințele acestora, având în vedere că vremea rea face ca o mini-vacanță la mare să fie imposibilă.

Așadar, cei care încă nu s-au hotărât unde or să-și petreacă vacanța de Rusalii sunt sfătuiți să se grăbească, întrucât majoritatea locurilor de cazare sunt deja ocupate, iar cele rămase neocupate au șanse foarte mari să-și schimbe, cât de curând, statusul.

Prețurile, ca de obicei, nu sunt deloc mici, având în vedere că încă suntem în stare de alertă. Chiar și așa, capacitatea maxim acceptată a pensiunilor și hotelurilor a fost aproape bifată. Un an și jumătate de pandemie și restricții pare să-i fi motivat pe români să călătorească mai mult și în orice condiții. Chiar și pe cod roșu de vânt și ploaie!

COD ROŞU de vreme rea în Prahova, Dâmbovița și Ilfov!

Mai mult, astăzi sunt așteptate cozi interminabile și ambuteiaje spre Valea Prahovei, dinspre București, în mod deosebit la orele serii.

Articolul precedentAna Birchall crede că legea de funcționare a CCR se poate modifica, dar nu se vrea. „Nu văd niciun demers serios”
Articolul următorDoi urşi care au intrat în curtea unei pensiuni din Săcele, tranchilizaţi şi duşi în pădure
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.