Garda de Coastă Constanța a descoperit alte containere pline cu deșeuri ilegale

Containerele erau pline cu cauciuc, deși în documente nu se menționa așa ceva

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Agenții de frontieră ai Gărzii de Coastă Constanța, împreună cu o serie de lucrători vamali și comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, au descoperit alte containere ce conţineau 110 tone de deşeuri. Deșeurile constau în cauciuc, iar acestea urmau să fie exportate ulterior în Thailanda, relatează publicația locală Ziua de Constanța.

Containerele a fost descoperit joi de ofițerii Gărzii de Coastă Constanța

Conform publicației menționate anterior, ieri, în urma unor activități obișnuite de verificare și informare, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit un număr de patru containere pline cu cauciuc nevulcanizat. Containerele aveau ca destinație finală Thailanda, iar acestea urmau să fie transportate de o firmă din județul Olt care se ocupă cu astfel de activități de transport.

Bunuri contrafăcute, de un milion de euro, confiscate de vameșii din Constanța

După verificării, polițiștii și agenții parte din echipa de control au constatat că în containerele respective se aflau încărcate de fapt 110 tone de deşeuri de cauciuc, cu toate că în documente nu se menționa așa ceva.

Ulterior, a fost luată măsura interzicerii efecturării transportului.

Articolul precedent121 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru Spitalul din Sinaia
Articolul următor”Educația sexuală nu înseamnă nici porno, nici că te transformi în homosexual”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.