Sursa: Captură video

Vlad Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal – Sector 5 și deputat în Parlamentul României, a întins astăzi o mână de ajutor persoanelor pentru care cu adevărat sângele înseamnă viață și ale căror vieți depind efectiv de transfuziile de sânge.

Transfuzii care, de mulți ani, sunt cu adevărat o problemă, deoarece donatorii de sânge sunt din ce în ce mai puțini.

Așa că astăzi, președintele PUSL Sector 5 a mers împreună cu o parte din echipa sa la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge, un gest simplu, dar care, după cum a subliniat chiar Vlad Popescu Piedone, „poate face diferența între viață și moarte”.

Sunt multe persoane ale căror vieti depind de transfuziile de sânge. Oameni care așteaptă pe patul de spital șansa la viață de la alți oameni, pe care, de cele mai multe ori nu i-au întâlnit și nu îi vor întâlni niciodată. Sunt copii, tineri, părinți, bunici… Toți își doresc să trăiască!

De aceea, am decis să merg în această dimineață alături de colegii mei din organizația Partidului Umanist Social Liberal Sector 5, la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge.

Gestul mic pe care l-am făcut noi astăzi poate însemna enorm pentru pacienții care așteaptă transfuzii. Cele câteva minute pe care le-am petrecut la acest centru pot face diferența dintre viață și moarte.
Chiar și pentru donatori există numeroase beneficii. Donarea de sânge ajută la întărirea sistemului imunitar sau diminuează riscul de boli cardiovasculare.

Vă îndemn pe toți cei care puteți face acest lucru, dacă sănătatea vă permite, să mergeți să donați sânge! Nu durează mult și nici nu este dureros! Gestul vostru chiar contează!”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

Articolul precedentLucrare în desfășurare în zona centrală a municipiului Constanța
Articolul următorMinistrul Budăi, înțelegător: „Protestul dascălilor este legitim, dar acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere”