Parcul Sălaj, renăscut ca Pasărea Pheonix, în numai 10 zile

În urma recepției, edilul Cristian Popescu Piedone a spus: „Fac din nou apel la cetățeni să reclame la Poliția Locală actele de vandalism și persoanele care aruncă ilegal deșeuri, pentru ca tot ceea ce facem în acest sector să se păstreze cât mai mult timp posibil”

Captură video

„Sectorul 5 începe să se modernizeze! Încă un record!”, a declarat edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook. Parcul Sălaj a fost reabilitate întregime, într-un timp record, de doar 10 zile!

Parcul Sălaj se afla într-o stare deplorabilă înainte de reabilitare

Întrucât parcul se afla într-o stare mai mult decât degradată și, în mod sigur, nu era conform cu standardele de folosire, orice adult sau chiar copil putând să se rănească, edilul Cristian Popescu Piedone a dispus reabilitarea acestuia de urgență, trecând Parcul Sălaj la lista sa de priorități.

„E nevoie doar de implicare!”, a adăugat Piedone, reamintind că are, în continuare, de gând să-și țină promisiunea pe care a făcut-o în campanie electorală de la locale. „Avem mult de recuperat în acest sector, însă eu voi fi zilnic pe teren pentru a mă asigura că vom ajunge din urmă celelalte sectoare”.

„Copaci planțați, băncuțe noi! Dar refolosim cât putem!”

Cristian Popescu Piedone

Imediat după recepție, copiii au dat năvală în Parcul Sălaj. „Da’ o sută așa de-odată (n.r. copii pe o „învârtitoare)? Asta e recepție, înseamnă că e de calitate!”, a glumit Piedone.

Apel la cei șapte ani de-acasă

Mai mult decât atât, Piedone le-a sugerat tuturor celor care sunt martorii unui act de vandalism, asupra acestui parc sau al altuia, să ia atitudine și să sune la Poliția Locală a Sectorului 5, pentru a raporta fapta, fiind convins că numai prin implicarea cetățenilor Sectorul se poate păstra curat, iar mobilierul urban instalat de actuala administrație, în stare bună cât mai multă vreme.

Primarul Piedone, ședință de lucru în stradă

Articolul precedentCîțu vrea o funcție în PNL, dar nu spune cât de înaltă
Articolul următorRareș Bogdan și traficul de influență: a sunat un ministru și un secretar de stat, deranjat că jandarmii făceau controale la terasa unde mânca