Firea îl apostrofează pe Dan din cauza șobolanilor

Fără bani, la vară stăm în case

Fostul primar al Capitalei, senatorul Gabriela Firea continuă reproșurile la adresa lui Nicușor Dan, cu privire la paraziții care invadează Bucureștiul. După ce zilele trecute îl certa pe actualul edil din cauza căpușelor, de data aceasta a trecut la dăunători mai mari, dar la fel de periculoși.

„Capitala s-a umplut de șobolani, urmează țânțarii, căpușele și alte dăunătoare, din „grija” primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție. În timpul mandatului meu, acest plan era aprobat, de regulă, în luna ianuarie. Anul trecut, în februarie începeau primele tratamente împotriva șobolanilor. Anul acest, ZERO până acum”, a scris Gabriela Firea pe Nu a fost votat încă Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție, deși ne aflăm în prag de vară

Gabriela Firea a precizat că deși acest program s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, nici de data aceasta nu a fost aprobat, motiv pentru care, fostul edil consideră că la vară, dacă nu se iau măsuri, bucureștenii nu vor putea ieși din case din cauza insectelor. De asemenea, Firea a precizat că autoritățile locale au găsit până acum „doar motive” pentru a nu vota acest plan, atât de necesar pentru cetățenii unei capitale europene.

Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive! De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același NIMICușor Dan pe care l-au „înscăunat” Primar General.

Acum, buget există. Planul poate fi modificat oricând, dar ca specialiștii din primărie să poate începe acțiunile trebuie aprobat într-o formă sau alta.

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei

Totodată, Gabriela Firea a ținut să le reamintească, atât primarului general cât și consilierilor de la putere că „uită ce scrie în fișa postului”. Iar că în lunile de la începutul anului, în care municipalitatea nu s-a ocupat de deratizarea Bucureștiului, zeci de copii și adulți au prezentat mușcături de căpușe. „Țânțarii nu au apărut încă, dar în lipsa tratamentelor la vară nu vom putea ieși din case”, a concluzionat fostul edil, Gabriela Firea.

Gabriela Firea vrea din nou la primărie

Articolul precedentÎn Germania, vaccinarea se va face fără prioritizare
Articolul următorDragnea ar putea fi, astăzi, eliberat condiționat. Sau nu!