Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Biroul de Comunicare al societății RAJA informează că, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținerea rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din orașul Ovidiu și din localitatea Mihail Kogălniceanu, RAJA S.A. va sista furnizarea apei luni — 22 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 — 20.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Mihai Kogălniceanu(inclusiv Baza Militară, Aeroportul, zona Ceres și agenții economici din zonă), precum și satele Oituzdin comuna Lumina și Culmea din orașul Ovidiu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în condiții optime. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, punctează Biroul de Comunicare.

În egală măsură, compania RAJA îi antenționează pe utilizatorii afectați că, din cauza manevrelor de golire și umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punctul de vedere al turbidității și culorii.

În această situație, se va evita consumul până la limpezirea apei.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentALĂTURI DE PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE
Articolul următorMedicul-manager Cîrstoiu: „La modul real, nu sunt în incompatibilitate. Reprezint ceva în medicină, sunt un nume”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time