Distractie in Club. Sursa foto: observatornews.ro

300 de tineri care s-au distrat într-un club din Sectorul 1 Bucureşti, au trecut prin momente de coșmar duminică seară. În timp ce dansau, cântau și se distrau pe muzică rapp, tinerii s-au speriat îngrozitor în momentul în care cineva a folosit un spray lacrimogen. Îngroziți că ar fi putut să aibă loc o nouă tragedie, ei s-au călcat în picioare pentru a evacua clubul amenajat la Liceul Dimitrie Paciurea, din curtea fondului plastic din sectorul 1. Singura uşă a clubului a fost insuficientă pentru numărul mare de tineri care a dorit să iasă din club. Mulţi dintre ei au rămas fără încălţăminte şi haine, nouă tineri având nevoie de îngrijiri medicale.

Din cauza îmbulzelii declanșată de zecile de tineri care au dorit să iasă din club, o tânără a fost strivită de podea şi nu a mai putut să se miște. Clubul nu ar fi avut suficiente căi de evacuare, acuză tinerii care spun că „din acest motiv puteam muri”.

Poliţia a deschis o anchetă după incident. Poliţiştii verifică acum cine este cel care a folosit spray-ul care a declanşat panica. O singură persoană a depus plângere până acum, o tânără care a ajuns la spital după ce a inhalat gazul lacrimogene. Poliţiştii verifică acum cum s-a desfăşurat concertul, dacă organizatorii au luat toate măsurile necesare, dacă existau suficiente ieşiri de urgenţe, dar şi dacă este adevărata acuzaţia că bodyguarzii i-ar fi împiedicat pe tineri să iasă.

„Se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau utilizarea fără drept de obiecthte periculoase”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

„Cei care o susțin pe Clotilde cât timp îi mai tolerează incompetența. Trebuie să mai moară cineva? Clubul este în curtea unui liceu din sectorul 1”

Unii din tinerii care au trecut printr-o noapte de coşmar o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, de incompetență.

„Cei care o susțin pe Clotilde cât timp îi mai tolerează incompetența. Trebuie să mai moară cineva? Clubul este în curtea unui liceu din sectorul 1. A dispărut paza de pe timpul nopții. Au fost 1000 de persoane, nu ce spun ăștia că au fost 300. Au fost persoane călcate în picioare, lumea și-a pierdut adidașii pentru că se călcau în picioare. O fată a fost călcată în picioare de lume și a ajuns la spital dar nu a murit. Din ce am înțeles ăla a dat cu spray lacrimogen pentru că începuse să se bată cu bodyguarzii pentru că nu îl lăsau pe scenă lângă artist. S-a panicat toată lumea. 9 persoane au ajuns la spital. La eveniment erau cam toți copii. Nu i-a controlat nimeni de nimic, doar i-au pus să își scoată ce aveau în buzunare și ce aveau în geantă”, a scris pe Facebook Cristian Gabriel, care s-a aflat în club.

Șoferii vor putea circula de joi pe primii kilometri de drum expres din România

Articolul precedent Șoferii vor putea circula de joi pe primii kilometri de drum expres din România
Articolul următorNicolae Ciucă anunță investiții record în România