Captură video: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Captură video: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Într-o situaţie de criză, cum este cea prin care trece şi România, singura soluţie sunt investiţiile, a declarat premierul Nicolae Ciucă. Rolul Guvernului este de a le sprijini prin politici publice având ca scop asigurarea stabilităţii şi dezvoltarea economică, a mai declarat acesta.

„Într-o situaţie de criză, aşa cum am afirmat, este limpede că singura soluţie sunt investiţiile. (…) Trebuie subliniat că românii au avut de înfruntat o criză sanitară, apoi a venit criza economică şi începând cu luna februarie, iată, ne confruntăm şi cu o criză de securitate, un război la graniţa noastră, în ţara vecină, Ucraina, ca urmare a invaziei forţelor armate ruse”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă:”Am avut dese întâlniri cu investitori români și străini”

El a adăugat că nu a fost crescută nicio taxă și că anul acesta România are cel mai mare buget de investiții, în valoare de 88 de miliarde de lei. „Aș dori să înțelegem această perioadă ca fiind efectiv îndreptată spre a asigura stabilitatea și pe cât posibil dezvoltarea economiei țării noastre. Am avut dese întâlniri cu investitori români și străini”, a afirmat premierul României.

Pentru asigurarea stabilităţii este nevoie ca mediul de afaceri să fie sprijinit prin politici guvernamentale, a mai declarat Nicolae Ciucă. Coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR  „se dovedește că a fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, care este și liderul PNL.

„Anul trecut când s-a format această coaliție au fost multe semne de întrebare, puțini au fost cei care s-au așteptat să realizăm un astfel de demers politic, astăzi se dovedește că a fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili, care au înțeles că avem nevoie de stabilitate politică și de decizii și programe politice coerente prin care să putem trece țara prin criză”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Șoferii vor putea circula de joi pe primii kilometri de drum expres din România

Articolul precedentIncompetența primarului Clotilde Armand ar fi putut îndolia zeci de familii. Tragedia a fost evitată doar cu noroc
Articolul următorAdolescenții și copiii din Rusia ar putea fi trimiși în prima linie, împotriva voinței lor