Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Deputații vor să cumpere 600 de măști de gaze, în valoare de peste 250.000 de lei, în cadrul unei licitații publice. De asemenea, Camera Deputaților va mai achiziționa piloni de delimitare a spațiului, echipamente pentru afișare digitală, calculatoare.

Deputații vor mai cumpăra şi 360 de piloni de delimitare, în valoare estimată de 302.521 lei. 300 de piloni sunt prevăzuți cu bandă retractabilă pentru interior şi pentru exterior, iar 60 sunt piloni de delimitare a spaţiului. Licitaţia va avea loc online, în procedură simplificată, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic. Camera Deputaților va mai cumpăra și 192 de calculatoare. Dintre acestea, 80 sunt calculatoare desktop pentru activitatea serviciilor Camerei Deputaţilor, 40 sunt calculatoare laptop pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor din plen, Biroului permanent şi din comisii, iar 70 sunt calculatoare laptop şi 2 calculatoare laptop pentru dezvoltare aplicaţii IOS. Valoarea totală estimată a contractului este de 899.159,66 lei.

Pe lista de achiziții se mai află 100 de echipamente de afişare pentru informații digitale/receptoare TV

Deputații mai cumpără servicii de suport tehnic al echipamentelor de securitate pentru protecţie trafic web, pentru acces la serverul de poştă electronică şi pentru acces la internet a utilizatorilor, în valoare estimată de 394.957,98 lei. De asemenea, vor mai fi achiziționate şi echipamente informatice (computer portabil intervenţie, staţii de lucru, laptop pentru editare foto-video), în sumă totală de 444.537,83 lei.

Pe lista de achiziții se mai află 100 de echipamente de afişare pentru informații digitale/receptoare TV, în valoare estimată de 210.000 lei, lucrări de reparaţii la porţile de acces în Palatul Parlamentului şi în diferite spaţii în sumă de 2.802.521,00 lei, precum şi accesorii şi componente computere în valoare de 261.302,53 lei. Camera Deputaţilor intenţionează să încheie pe 2 ani şi un acord cadru pentru furnizare de materiale, scule şi dispozitive uzuale în valoare estimată de 447.015,13 lei.

Vopseaua de ouă poate fi un pericol pentru organism! Avertismentul specialiștilor

Articolul precedentVopseaua de ouă poate fi un pericol pentru organism! Avertismentul specialiștilor
Articolul următorStarețul Mănăstirii Petrova este acuzat că ar fi abuzat sexual o refugiată din Ucraina