Liderii PSD și PNL se tot întâlnesc pentru a lua o decizie privind candidatul comun la Primăria Capitalei, încă o informație pe surse fiind aceea că s-a agreat varianta susținerii unui medic.

Conform unor discuții citate de Știri pe Surse, ar fi vorba despre Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Municipal din București și medic ortoped.

Pe de altă parte, premierul Marcel Ciolacu a subliniat aseară, la Digi 24, că Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Primăria Capitalei doar dacă partidele din coaliție vor avea candidați separați.

Dacă vom avea abordări separate, PSD are candidat pe doamna Firea. Dacă vom avea o abordare comună, vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate. Ce vă pot spune cu certitudine, atât PSD, cât și PNL nu vor susține candidatura domnului Piedone. Vom avea candidații noștri sau candidatul nostru comun.

Cu toții avem în acest moment măsurătorile și alternativele pentru a lua o decizie. E posibil ca și în București să avem candidaturi separate. Nu e ceva wow. Ce este cu certitudine stabilit foarte clar, după alegeri, majoritățile în toate administrațiile locale vor fi făcute de PSD și PNL. Cu alte cuvinte, am depășit primul hop”, a declarat pentru sursa citată Ciolacu.

Între timp, un comentariu în stilu-i caracteristic a venit de la Cristian Popescu Piedone, care a publicat pe Facebook o „poveste de pe strada cu SENS UNIC”.

Se zice ca-n DREAPTA e harababura aia neomarxistă, cu genuri multe, utopică și progresistă, mutilată voit într-o eprubetă atent supravegheată! Cu DREAPTA… poți păcăli fericirea ori îi poți oferi bomboana otrăvită propriului ego!

Poate că d-aia, dincolo de poze, de interese meschine și de public, STANGA nu prea vrea să știe cine? ce? unde? când? și… de ce? face DREAPTA tot ceea ce face

Și totuși: când DREAPTA freacă menta, pe STANGA o doare în cot!

Epilog: Această poveste este bazată pe realitatea adevărată, de prezent… argumentată!”.

Articolul precedentDaniel Barbu, fost ministru al culturii și senator, a încetat din viață
Articolul următorPutin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia; ministra Odobescu: „Aceste alegeri nu au fost nici corecte, nici democratice, nici libere”