Deputat PAUR: Inseminarea artificială este de fapt o „politică de tip neo-marxist”

Se dorește creșterea natalității, dar nu într-un mod artificial

Deputatul PAUR, Alin Coleșa, a declarat marți, în plenul Camerei Deputaților, că inseminarea artificială este de fapt o „politică de tip neo-marxist” prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale, transmite G4Media. Afirmația lui Coleșa a venit în cadrul dezbaterilor cu privire la proiectul de lege inițiat de PSD, ce prevede, printre altele sprijinirea financiară a viitoarelor familiilor, fără a fi condiționată dacă mama este sau nu căsătorită, precum și o serie de reduceri fiscale la impozitul pe venit, în cazul mamelor, aceste reduceri ajungând până la 50%, în funcție de numărul de copii născuți și crescuți.  

„Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare se finanțează și promovează agresiv o educație sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepționale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilității femeilor. Pe de altă parte, se finanțează și promovează însămânțarea artificială (…) Se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist și promovează familia monoparentală născută din fașă monoparentală”, a declarat Alin Coleșa în plenul Camerei Deputaților.

Inițiativa social democraților a fost respinsă.

Educația sexuală, aceea precară, cum este considerată de deputatul Coleșa, dar mai ales introducerea ei în programele școlare a împărțit societatea românească în două. Unii susțin că aceasta trebuie făcută în mediul familial, desigur, dacă are cine și poate să se ocupe de acest aspect. Alții, consideră că este nevoie de o acțiune colectivă a familiei și școlii.

Șoșoacă, despre Arafat: „Un simplu secretar de stat”

Articolul precedentReședință falsă pentru alegerile locale, la Giurgiu
Articolul următorFiica unei femei decedate în Spitalul Județean Constanța acuză personalul medical de rele tratamente