Ion Ștefan, fost și viitor ministru al Dezvoltării, până la noi ordine, a reacționat după audierile din comisii. A fost un adevărat circ cu o întindere de două ore, iar acum, că s-au mai liniștit apele, Ion Ștefan a postat pe pagina sa de Facebook o parte din mesajul pe care l-a citit în comisii.

Înălțător, cu adevărat altfel se înțelege scris și nu din gura ministrului Dezvoltării. Chiar dacă mesajul era deja scris pe foaie de câteva ore bune – audierea acestuia începând pe la 10.00, a durat ceva până la transcrierea pe rețeaua de socializare.

Nu accept să fiu judecat de PSD! Nu voi face niciodată înțelegere cu PSD, un partid care a lăsat dezastru în urma guvernărilor roșii. În perioada mandatului meu la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, alături de oamenii de bună credință și profesioniștii din instituție, am încercat să repar cât mai mult din ceea ce pesediștii au stricat.

Am spus și repet de fiecare dată când sunt întrebat că cea mai mare realizare la MLPDA este aceea că am oprit risipa banului public și că am dispus controale la toate lucrările derulate prin PNDL 1 și PNDL 2. Cât timp voi sta la minister, îmi voi asuma, în continuare, această procedură de lucru.

Totodată, îmi doresc o mai mare absorbție pe fonduri europene, pentru că acesta este viitorul, România s-a dezvoltat cu bani europeni.

Guvernarea țării a fost preluată de PNL în momentul în care s-a văzut clar eșecul PSD. Am pornit pe drumul corectitudinii, al verificărilor, nu pentru că mă erijez eu în anchetator ci pentru că vreau lucrări de calitate, care să aducă bunăstare comunităților, nu să bifăm proiecte aiuristice pe hârtii pentru care să încaseze buzunarele unora și altora și să piardă cetățeanul.

Mulțumesc colegilor din comisiile reunite care au înțeles că risipa s-a oprit și că borcanului de miere i s-a pus capacul!”, s-a exprimat în scris ministrul Ștefan.

Articolul precedentCCR dă dreptate Avocatului Poporului în problema ordonanței adoptate după Cazul Caracal :nu poți forța cetățenii să prezinte buletinul la cumpărarea unei cartele prepay
Articolul următorCetățean albanez judecat pentru dare de mită după ce a încercat să își plătească intrarea în țară