Sursa: Facebook

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat (PSD), a declarat pentru Profit TV că numirea lui Alexandru Stănescu în comitetul ANRE este o decizie asumată, relatează news.ro.

De asemenea, Dîncu mai susține că Alexandru Stănescu are experiență în zona managementului. „Cei care îl cunosc pe fratele domnului Stănescu spun că este un om cu experienţă, care se pricepe în zona managementului şi aşteptăm să performeze”, a precizat Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu: „ Învingătorii primesc o parte mai mare”

Totodată, președintele Consiliului Național PSD a mai susținut că în politică, „învingătorii de după războiul electoral primesc o parte mai mare decât ceilalți.”

„Altfel spus, judeţul Olt este pe primul loc, dacă mi se pare, în România, la scorul electoral, şi are dreptul organizaţia respectivă să îşi promoveze oamenii”, a explicat Dîncu decizia social-democraților.

De asemenea, demnitarul a precizat că Organizația Olt își asuma deciza pe care au luat-o și speră că a fost cea corectă. „Este o decizie asumată. Evident că şi-o asumă Organizaţia Olt, şi sperăm că este o decizie bună”, a mai spus Dîncu. 

Reamintim că Parlamentul a votat numirea lui Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al Partidului Social Democrat (PSD), în funcția de membru în Comitetul de Reglmentare al ANRE. Acesta a fost președinte al Comisiei de Agricultură din 2017 până în 2020 și deputat PSD.

Marcel Ciolacu: „Nu am nimic să-i reproșez”

Marcel Ciolacu a declarat, la postul de televiziune România TV, că lui Alexandru Stănescu nu îi poate reproșa nimic din punct de vedere profesional. „Domnul Stănescu a fost parlamentar timp de două mandate, preşedinte de comisie şi eu spun că are nişte calităţi şi puteţi întreba de activitatea dânsului”, a spus Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a mai precizat că Alexandru Stănescu este un parlamentar cu experiență, nu un „om de pe stradă.”

„Domnule, un om care a avut două mandate, lăsaţi-l să vedem. Am înţeles că trebuie să judecăm şi să condamnăm oamenii, eu nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar şi l-am propus şi vom vedea activitatea”, a conchis Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE: „Nu am nimic să-i reproșez”

Articolul precedentAdrian Năstase, despre Florin Roman: „Profesorul de morală „era gol”. Acum și-a dat demisia”
Articolul următorCiucă: ”Este nevoie de protejarea persoanelor cu venituri mici”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.