Marcel Ciolacu (captură video)

Liderul Partidului Social Democrat (PSD) Marcel Ciolacu a precizat, la România TV, că lui Alexandru Stănescu nu are ce să îi reproșeze din punct de vedere profesional. „Domnul Stănescu a fost parlamentar timp de două mandate, preşedinte de comisie şi eu spun că are nişte calităţi şi puteţi întreba de activitatea dânsului”, a spus Ciolacu, relatează Digi24.

Mai mult, liderul social-democrat a susținut că Alexandru Stănescu nu este „un om de pe stradă”, ci un fost parlamentar cu experiență.

„Domnule, un om care a avut două mandate, lăsaţi-l să vedem. Am înţeles că trebuie să judecăm şi să condamnăm oamenii, eu nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar şi l-am propus şi vom vedea activitatea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

USR a depus la Curtea Constituţională o sesizare de neconstituţionalitate în privinţa numirii lui Alexandru Stănescu

Totodată, președintele Partidului Social Democrat (PSD) a vorbit și despre Laura Vicol, șefa Comisiei juridice din Camera Deputaților. El e susținut că nu are ce să îi reproșeze profesional și „mai ales legal.”

Mai mult, Ciolacu nu a ezitat să îl atace pe fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, care a spus că are o „părere foarte proastă” despre Laura Vicol.

„Am înţeles că sunt nişte stenograme, eu n-am citit. Dar când domnul Stelian Ion era avocatul domnului Mazăre şi a ajuns ministrul Justiţiei, nu a ieşit nimeni: când erai avocat l-ai apărat pe Mazăre; până la urmă şi Mazăre are dreptul la apărare, ca şi mine, ca şi oricine. (…) Haideţi să judecăm nişte oameni în funcţie de competenţe”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a făcut o promisiune în direct la România TV, precizând că nici el și nici vreun factor politic decizional din județ nu va cere niciunui ministru social-democrat să pună pe cineva într-un consiliul de administrație.  

„Am vrut să fac acest anunţ public, ca să închidem această discuţie”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Reamintim că Alexandru Stănescu a fost ales marți, 14 decembrie, în funcția de membru al Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

USR a depus la Curtea Constituțională o sesizare de neconstituționalitate în privința numirii lui Alexandru Stănescu în Comitetul de reglementare al ANRE.

Marcel Ciolacu îl susține pe Stănescu la ANRE

Articolul precedentFlorin Roman: „Au fost două tipuri de atacuri, cel politic şi al forţelor oculte”
Articolul următorMilioane de copii afgani, în pragul foametei
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.